AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Tutak Köyü İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Değerlerim Benim Rehberim Projesi kapsamında hoşgörü ve empati değeriyle ilgili etkinliklerimizi gerçekleştirdik

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Milli mücadelemizin başkahramanı, hayatını milletinin istiklal ve istikbaline adamış büyük kumandan, eşsiz devlet adamı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını ve vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve özlemle yad ediyoruz.

Kas

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz" diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul idaresi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler, öğrencilerle yüz yüze kariyer günleri çalışmalarında buluşturuldu.

Öğrencilerimize, üniversiteyi kazanma süreçlerini, üniversite hayatlarını ve meslek yaşamları hakkında bilgi vererek, öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtladılar. Ayrıca, LGS ve YKS süreçlerinde verimli ders çalışma ve meslek  seçimi konusunda da deneyimlerini paylaştılar.

Haz

Rehber öğretmenleri tarafından tüm öğretmenlere Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi verildi

Haz

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim almış öğretmenlerimiz Semih Köseoğlu ve İrem Olğaç öğretmenlerimize bilgilendirme yaptı. Ayrıca Fen Bilimleri öğretmenimiz Merve Poslu Taşkaraca'da meslek hastalıkları konusuna değindi.

May

Okulumuzda mescit ve camideki durumları kontrol ederek ve belirleyerek iyileştirmeleri ve zenginleştirmeleri öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencileriyle birlikte çiçek yetiştirme etkinliği kapsamında çiçek ve bitkiler yetiştirildi. Sınıflar arasında hediye etme etkinliği düzenlendi.

May

Öğrencilerimize üst eğitim kurumlarını tanıtmak amacıyla puanla ve yerel yerleştirmeler yapan liseler tanıtıldı ve gezdirildi. Ayrıca 8/A sınıf rehber öğretmenimiz tarafından üst eğitim kurumlarının imkanları ve özellikleri bakımından bilgilendirme yapıldı.

May

Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevasına yönelik bilgiler Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz tarafından öğrencilere anlatıldı.

May

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Türk Milleti’nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramı coşkuyla kutladık.

May

Her şeyin en iyisine layık olan annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun..

'Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız.

Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz...'

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

23 Nisan okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.